torstai 27. kesäkuuta 2013

Välillä onnistuu ja välillä ei!

Jokohan taas olis kulunut tarpeeksi aikaa ja uutta tekstiä kaivattaisiin? Niin tai näin niin nyt tulee pikkasen tarinaa.

Kuten moni on jo kuullut niin tarkoitukseni oli lähteä pohjosiin heti juhannuksena, mutta kuten yleensä niin suunnitelmiin tuleepi muutoksia ja elämä heittelee miten tahtoo. Tietty taloudellinen tilanne esti lähtöni kohden jäämerta ja myöskin se fakta että compia (tai oikeastaan compin telttaa) jouduttiin korjaileen ja teltan korjauksesta kiitos kuuluu Ranysille www.ranyselada.net

Päätinpä sitten hankkiutua töhin, saadakseni lisää taloudellista apua palkkatuloista. Sain kuin sainkin varastoduunia kohtalaisella palkalla ja sopivan mittaisen määräaikaisen työn. Ah ihanuutta, jo alkaa rahaa virtaan kohti matkakassaa. Tai sitten ei! Kävi nimittäin niin, että vain 3.5 työpäivän jälkeen sattui työtapaturma joka poisti vasemman käden toistaiseksi käytöstä. Ei saa ajaa, ei uida, ei kantaa, käytännössä siis en saa tuolla kädellä tehdä mitään. Tapaturma katkaisi 5. sormen koukistajajänteen, joka jouduttiin korjaamaan leikkauksella. Nyt sitten kuntoutetaan sormea ja toivotaan parasta.

Reissuja on tulossa kyllä mutta ajankohtaa en vielä tiedä. Muuten elämä on kohtuu mallillaan ja naaraspuolta edustava kulkijakin on kuvioissa mukana kaikessa ihanuudessaan :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti