keskiviikko 28. elokuuta 2013

Isojärvi 24-25.08.13 (osa 2)

Yö meni kuta meni mutta meni  kuitenkin. Vähän siinä koitti tuottaa hankaluuksia mut se on vain lisähaaste. Aamu olikin sitten aurinkoinen mutta todella vilpoinen, kahvit tulille siis ja maailman ihmettelyä. Mystikko kun pääsi pesäkolostaan ylös ja vähän kahvia nautittiin ja puita hakattiin seuraaville. Aikaa meni mitä meni mutta sitten tuli vihdoin aika aamupalan... Ja millanen aamupala se olikaan.
 No okei ei ehkä ihan puolukoita. Vaikka yllättäen, jopa mie niitä joitain söin (liian terveellistä)

Todellakin aamupala on päivän tärkein ateria ja sitä tietoa mukaillen aamupalana oli pekonia ja munia, sekä tietenkin KAHVIA :D


Siinä sitten ihmeteltiin ja Mystikko teki löydön, joka sijoittui aivan lähelle (aragnofobikot sulkekaa silmänne)
Tosiaan ihan vierestä löytyi tuollainen varvikko, joka oli täynnä n.20cm halkasijaltaan olevaa seittitaidetta. Omalla tavallaan oli jopa kaunista.

Ihmettelyn jälkeen palailimme takas laavulle ja katselimme ympäristöön vähän tarkemmin. Tyven järvi (ehkä ennemmin lampi) näytti myös oman taiteellisen puolensa, upeitten peilikuvien joukosta löytyi muutama helmikin, jotka tietenkin tuli kuvailtua.

 Luonto myös yrittänyt tehdän oman kodan. Ainakin ristiin kaatuneet puut saivat kotamaisen muodon.


Vielä tarvi yhdet tulet pakosta tehdä, kun luonto tarjosi tähänkin varsin hyvän syyn.
Näin tuli siis uhrattua leirin hengille feminiininen puu.

Kaikki hyvähän loppuu aikanaan ja niin myös tämä reissu. Luonto tarjosi kyllä maisemallisesti ja ilmallisesti aivan uskomattomat puitteet Mystikolle ja Kulkijalle. Kiirettäkään ei ollut ja siinä pois kulkiessa tuli mietittyä jo seuraavaa reissuakin, josta sitten enempi reissun jälkeen.

Viimeisellä pysähdyksellä, ennen autoa, saimme todeta italiaanojen olevan hyvässä asemassa (ainakin miesten). Taukopaikalle saapui 8 hehkeetä italiaano naista, joiden seurassa oli vain 2 miestä! Olisiko tarvinnut, suomalaisen kohteliaisuuden nimissä, mennä pelastamaan nämä miehet moiselta naisten paljoudelta ja kopata pari omaankin kainaloon :D

 Noh nyt kuitenkin jätämme italiaanot ja Isojärven hetkeksi rauhaan ja palaamme suunnitelemaan seuraavaa reissua.
Lopuksi vielä kuva, joka osoittaa ko. alueen suosion.

Isojärven kansallispuisto 
  • Perustettu: 1982
  • Pinta-ala 22 km2
  • Sijainti: Kuhmoinen
Kiitos seurastanne ja palataan uusien seikkailujen tiimoilta.

Terv
Kulkija ja Mystikko
 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti